Zakelijk

FIETS met KENNIS staat klaar voor de vakhandel. Bijvoorbeeld wanneer u personeel te kort komt of tijdelijk extra personeel nodig heeft in de drukke maanden van het fietsseizoen.

Freelance fietstechnicus op locatie

Geniet van het voordeel om tijdelijk uw aantal werknemers uit te breiden. Daniël Coutinho van FIETS met KENNIS is inzetbaar op de winkel- en werkplaatsvloer. Bijvoorbeeld wanneer u personeel te kort komt, er iemand in uw organisatie voor langere tijd met verlof gaat of wanneer u heeft te kampen met onverwachte drukte. FIETS met KENNIS staat met 15 jaar relevante verkoop- en technische kennis voor u klaar. Informeer naar de voorwaarden en kom erachter hoe u zonder stress over de juiste vakkennis kunt beschikken.

Fietsonderhoud in eigen werkplaats

Heeft u ruimte te kort in uw eigen fietsenwinkel, maar wel heel wat fietsen die onderhoud nodig hebben of rijklaar gemaakt moeten worden? Daniël Coutinho is inzetbaar als freelance fietstechnicus. In zijn werkplaats (WE Customize Bikes) aan de Westvlietweg te Den Haag werkt hij met liefde aan de fietsen van uw klanten.

Daniël Coutinho
Daniël Coutinho
Onafhankelijk tweewielerspecialist