Speciaal voor dames

Door de jaren heen hebben we ondervonden dat de manier van leren nogal verschilt tussen mannen en vrouwen. Niet dat de ene het een of ander sneller opvat, nee alles behalve. Het gaat om de manier van leren. Vandaar dat we meerdere keren per jaar in samenwerking met BeautyCycling een aantal workshops geven speciaal voor dames!

Workshop Racefiets Pech Onderweg

Door het jaar heen zijn er Workshops Pech Onderweg voor de racefiets waar we alle ins en outs behandelen die je op een lekkere dag toeren tegen kunt komen. We behandelen lekke banden, want zeg nou zelf; Het kan altijd gebeuren. Niet iedereen weet hoe je het oplost en manlief is niet altijd in de buurt! Hoe fijn zou het in die situatie zijn als je het helemaal zelf op kunt lossen?  Na de workshop weet je precies waar je op moet letten en hoe je je wielen veilig uit je fiets kunt halen en weer terug moet zetten. Ook een gebroken ketting komt aan bod! Houd de pagina van BeautyCycling in de gaten voor deze workshops.

Workshop MTB Pech Onderweg & Onderhoud

Zodra het race seizoen een beetje achter ons ligt stappen veel mensen over op hun mountainbike, en ja, veel vrouwen voelen zich tot deze uitdagende vorm van fietsen aangetrokken. Vandaar dat we hier speciaal een workshop voor hebben samengesteld. In de workshop MTB behandelen we Pech Onderweg zoals lekke banden, Chainsuck, problemen met remmen en het belangrijkste onderhoud voor je mountainbike. Want rijden op je mountainbike is geweldig maar er komt wel onderhoud bij kijken. Hoe maak je je ketting bijvoorbeeld goed schoon. Welke middelen kun je wel of niet op je schijfremmen gebruiken en wat doe je met een kleine slag in je wiel? Dit alles leer je in een workshop van drie uur op een weekend dag.