Blog

Hoe koop je jouw eerste racefiets?

Daniël Coutinho, oprichter van FIETS met KENNIS, is al 12 jaar werkzaam in de branche. Hij vertelt ons wat er allemaal komt kijken bij het aanschaffen van je eerste racefiets in onderstaand interview door Micaela van BeautyCycling, fietsadvies voor vrouwen.

Read more

Fietsverhaal – Fuerteventura op haar mooist

Samen met mijn vriendin heb ik een fietsvakantie gemaakt op Fuerteventura. Hieronder lees je over onze avonturen op het prachtige eiland waar we verliefd op zijn geworden!

Read more

Racefiets in de zomer, cyclo crosser in de winter

Ben jij die renner die het hele jaar door op het asfalt te vinden is? Held! Ga zo door! Dit compliment zou ik aan werkelijk iedereen willen uitreiken, maar sommige hebben een klein zetje nodig. Elk jaar weer verdwijnen er namelijk tal van stalen, aluminium of carbon rossen in de schuur om pas bij de eerste serieuze zonnestralen in het voorjaar weer naar buiten te mogen. Het zijn net koeien in de Alpen die in maart de lente ruiken. Opeens zijn ze er weer, rondspringend en dartelend over de straten. Ontdaan van hun dikke stoffige winterjas.

Read more

Is je schatje klaar voor haar winterslaap??

Wat een zomer hebben we gehad zeg. Doordeweeks meer dan genoeg zon, toch? Op veel plekken in het land liet de zon het echter in het weekend vaak afweten. Gelukkig vond ‘ie daar toch een goede compensatie voor! De herfst was dit jaar haar kans om het eens flink qua brandtijd goed te maken. Dit resulteerden in flink hogere kilometeraantallen dan we met z’n allen gewend zijn om op het asfalt af te leggen.

Read more

Schoonmaken die fiets!

Of je nu op een mountainbike of racefiets op pad bent geweest. Schoonmaken die fiets!

Read more

Van Zon tot Laminaat

Gisteren avond een uur of zeven. Net het avondeten weggewerkt en zit heel even uit te buiken op de bank. De TV speelt Expeditie Robinson op de achtergrond af. De bel gaat, de straat verlichting brand, TNT staat voor de deur. De man draagt een flinke kartonnen doos uit zijn busje.

Read more

Zelf sleutelen

Werk netjes, geduldig, secuur en in een schone en opgeruimde werkplek.

Read more

Vet, vetter, vetst

Vet is heilig voor je fiets. Houd het schoon!!!

Read more